papetarie

luni, 25 ianuarie 2010

Anul 2010

token 38BP9922DTA2

2009 a fost un an greu sub multe aspecte. Comanda medie a scazut, consumatorul orientandu-se catre produse mai ieftine sau mai putine per comanda. Desi am avut luni in care numarul de comenzi livrate a fost peste cele din 2008, datorita scaderii mediei am fost overall cu toata criza peste anul precedent. Cu toate aceste dumneavoastra, clienti au fost alaturi de noi.

In plus, in 2009 am incercat sa ne eficientizam activitatea si sa ne largim spectrul de business (ce fun suna). Si tot ca o chestie buna a lui 2009 mentionez si activitatea buna a colaboratorului nostru, Urgentcurier.

In 2009 am facut si probabil ultimele schimbari majore ale www.paperdistribution.ro. Acum avem mult asteptatul magazin online de papetarie comanda. Am imbunatatit procesul de comanda - aici vom mai lucra putin si in 2010, inclusive si la aspectul acestui site care sa recunoastem a fost la inceput un site de proba dar aducand surplusul de vanzari necesare intr-un an de criza am decis sa il modernizam .

2009 a fost un an in care am invatat multe. Ma bucur ca in acest an dificil am reusit sa ne respectam promisiunile catre furnizori sau angajati, am reusit sa oferim clientilor produse la preturi mai mici, cu costuri de livrare mai mici - livrarea gratuita prin curier rapid este acordata comenzilor de peste 200 de lei. Si tot la realizarile lui 2009 a-si mentiona si cu sutele de vizite din partea celor care ne-au fost clienti pe blogul nostru. Acestea sunt cele care ne imping de la spate mai mult decat orice extras de cont sau document contabil. Pentru ca in final, tot ceea ce conteaza sunt clientii.

Un 2010 de succes va doresc tuturor. Hai la treaba!